Cremele din gama Vitacreme B12

picture of me

Sunt formulate si produse in Elvetia, in conformitate cu legislatia internationala si directivele in domeniul cosmetic.

Ingredientul de baza pentru toata gama de creme VITACREME B12 este vitamina B12. In functie de produs si aplicare, formula este imbogatita cu alte ingrediente active de valoare, pentru o eficienta crescuta.

Efectele vitaminei B12 asupra pielii:

- reducerea semnificativa a ridurilor si cutelor si pastrarea unui aspect tanar al fetei - regenerarea straturilor superficiale ale epidermei, uzate de soare si poluarea externa - intarirea peliculei cutanate protectoare si intarirea rezistentei naturale a pielii, prin hidratarea intensiva a straturilor superficiale ale accesteia

- prevenirea si repararea efectelor varstei printr-o penetrare progresiva, in functie de necesitatile fiecarui tip de piele - patrunderea pana la jonctiunea dermo-epidermica, datorita agentilor lipozomici, care reactiveaza cresterea celulelor germinale in straturile profunde ale epidermei, determinand formarea de colagen si elastin

- eficienta in tratamentul cosurilor, eczemelor si escarelor - protejarea pielii supuse agresiunilor de mediu (aer prea uscat, prea rece, expunere la soare)

Vitacreme B12 este ideala pentru prevenirea imbatranirii pielii, pe care o regenereaza, hraneste si hidrateaza. Este un produs elvetian de cea mai buna calitate. Toate produsele brandului Vitacreme B12 folosesc materii prime modern formulate, a caror eficienta a fost dovedita. Studiile farmacologice au aratat ca Vitamina B12 aplicata percutanat creste elasticitatea pielii, prin stimularea producerii fibrelor de colagen si elastin. Aceasta actiune are ca efect general o intinerire a pielii - reducere semnificativa a ridurilor si cutelor, cresterea elasticitatii , hidratarea si fermitatea pielii. Crema regeneranta mai presus de orice, Vitacreme B12 stimuleaza reinnoirea celulelor, reface balanta hidrica, previne aparitia ridurilor, le diminueaza pe cele existente, atenueaza senzatia de arsura dupa o expunere prelungita la soare si accelereaza normalizarea pielii, netezeste si atenueaza cicatricile vechi, calmeaza si reface pielea crapata. Vitamina B12 poate fi aplicata zilnic, de sine statator sau in combinatie cu orice alt produs cosmetic. Este, de asemenea, o excelenta baza de machiaj.

Facebook Page Like